Een pak ervaring

Als je een beroep doet op Anton Carlier, dan kun je er zeker van zijn dat je in ervaren handen terechtkomt. In de kinesitherapie en manuele therapie kent Anton Carlier al lang de knepen van het vak. Na afstuderen deed hij gedurende twaalf jaar heel wat ervaring op met rugrevalidatie en respiratoire kinesitherapie. Maar stilstaan is achteruitgaan, vindt deze in 1974 geboren Gentenaar.

Daarom behaalde Anton in 2013 het DO-diploma in de osteopathie. Bovendien mag hij sinds 2017 een Master of Science in Osteopathy aan zijn curriculum toevoegen: de hoogst haalbare universitaire graad binnen de osteopathie. Deze opleiding volgde hij aan de gerenommeerde University of Applied Sciences Tyrol in Oostenrijk.

Naast zijn eigen praktijk is Anton ook aan de slag in SKOG., een multidisciplinaire praktijk te Aalst.

De nieuwste inzichten en kennis

Behalve praktiserend osteopaat is Anton ook docent. Sinds 2013 is hij assistent en stagebegeleider in de postacademische opleiding sportosteopathie aan de International Academy of Osteopathy in Gent. Ook aan de International Academy of Osteopathy van Kopenhagen en die van Caïro is hij aan de slag als assistent.

Je kunt er dus vanop aan dat Anton je altijd behandelt met de nieuwste inzichten en kennis.

Maak een afspraak